PERINGATAN HARI SUMPAH PEMUDA - B. Sunda

BIANTARA DINA ACARA MEPELING DINTEN SUMPAH NONOMAN Diantara, Bahasa Sunda, Singkat, Terbaik, Pidato PERINGATAN HARI SUMPAH PEMUDA - B. Sunda Assalamualaikum warahmtullahi wabarokatuh Para undangn anu urang hormati Padasam kasempetan anu berbahagia ayeuna leuwih tiheula marilah urang sareng memanjatkeun rasa sukur urang ka Pangeran Anu Maha Esa,luhur karuni rahmat sarta hidayahnya dugi ayeuna urang tiasa nyondong di dieu pas dina rangka ngiring acara ieu.Sarta gampil-mudahan luhur kehadiran urang ieu ngahontal ridhonya .Amiin nya rabbal aalamien. Salam sejahtera mugi-mugi angger tercurahkan ka baginda nabi Muhammad Saw. diman beliaulah anu atos menda’wahkan pituduh islam dugi jalmi terang beda anu hak sarta anu bathil , sarta mugi-mugi urang ieu tergolong umat na anu satia.

BIANTARA DINA ACARA MEPELING DINTEN SUMPAH NONOMAN 
Diantara, Bahasa Sunda, Singkat, Terbaik, Pidato
PERINGATAN HARI SUMPAH PEMUDA - B. Sunda
Assalamualaikum warahmtullahi wabarokatuh
Para undangn anu urang hormati

Padasam kasempetan anu berbahagia ayeuna leuwih tiheula marilah urang sareng memanjatkeun rasa sukur urang ka Pangeran Anu Maha Esa,luhur karuni rahmat sarta hidayahnya dugi ayeuna urang tiasa nyondong di dieu pas dina rangka ngiring acara ieu.Sarta gampil-mudahan luhur kehadiran urang ieu ngahontal ridhonya .Amiin nya rabbal aalamien. 

Salam sejahtera mugi-mugi angger tercurahkan ka baginda nabi Muhammad Saw. diman beliaulah anu atos menda’wahkan pituduh islam dugi jalmi terang beda anu hak sarta anu bathil , sarta mugi-mugi urang ieu tergolong umat na anu satia. 

Saderek sakantenan anu berbahagia 
Dina kasempetan anu berbahagia,benerna dina ping 28 Oktober warsih.............ieu teh. Dina panangan pemudalah aya nasib na umat. Yaktos cukang lantaran maju sarta mundurna umat eta teh perenahna dina nonoman-nonoman na. Langkung tangtos na ngeunaan perkawis ieu,marilah urang perhatikan naon anu atos disebutkeun ku Syekh Mustofa Al Gholaayiini,yaktos seseungguhnya dina panangan nonoman-nonoman eta nasib na umat , nyaeta maju sarta mundurna umat eta perenahna dina nonoman-nonoman. 

Disamping eta hirupna nonoman eta haruslah kalawan sagala rupa elmu kauninga minangka bekel dina mangsa hareupeunana , di manten manehna anu engkena bade ngagentos kapamingpinan sarta minangka penerus perjuangan bangsa sarta nagara. H al ieu luyu naon anu atos disebutkeun ku imam Syafi’i , yaktos : eta teu aya hartina nonoman eta teu aya , nyaeta nonoman eta henteu hartina. 

Kalawan mepeling sumpah nonoman ayeuna,marilah urang tingakatkan sagala rupa aktifitas anu mere mangpaat. 
Kitu urang sangki cekap babaran biantara ieu,urang menta hapunten tina sagala kalepatan na. Ahir kalam 
Wassalamu’alaikum warahmatullohi wabarokatuh.

COMMENTS

SafelinkU | Shorten your link and earn money
Name

10 orang,1,agama,2,android,6,antivirus,1,antivirus 2017,1,antivirus gratis 2017,1,Backlink,1,bahasa indonesia,1,Bazista,1,Beasiswa,1,Belajar Hacking,7,Berkualitas,1,Biantara Sunda,1,bitcoin,25,blokchain,15,bootloop,25,cara instal McAFEE,1,catatan,1,Catatan Seorang Pejalan,1,Cerita,2,Cerpen,2,CIREBON,2,Crypterium,1,Deface,7,Dimensions,1,Dongeng Bahasa Cirebon,6,Dongeng Bahasa Inggris,3,dongeng bahasa sunda,1,Dork,2,dork 2017,2,Dork Fresh,2,dork fresh 2017,2,Download,1,download antivirus,1,download antivirus 2017,1,Drama,1,Firmware,29,Firmware ADVAN,8,Firmware OPPO,6,Firmware Samsung,19,Flash Advan,8,Flash Samsung,20,Fresh 2017,1,gambar,1,Google Drive,26,HAM,1,Harga,6,History,7,History Borobudur,2,history indonesia,2,ICO,15,INS,1,internasional,1,internet,1,Jurnalistik,1,KAIST Global ITTP,1,kerajinan,1,KERATON KASEPUHAN,2,Kesehatan,1,king of Sriwijaya Kingdom,1,Korea Selatan,1,Kumpulan Firmware,5,Kumpulan Pidato Bahasa Cirebon,7,kumpulan pidato bahasa sunda,6,Kumpulan Puisi,5,Kumpulan Puisi Keagamaan,2,LalaWorld,1,Legenda,1,Limbah,1,mencari website vuln,1,mengatasi lemot,1,Nasional,2,naskah,1,naskah Drama,1,Naskah Drama 10 Orang Pemain,1,one of the king of Sriwijaya Kingdom,1,OPPO,5,orang,1,pancasila,1,pemain,1,Pidato Bahasa CIrebon,2,Pidato Bahasa CIrebon,5,pidato bahasa indonesia,1,pidato bahasa sunda,6,plangon,1,politik,1,Prakarya,1,praktik kerja industri,1,puisi,1,ratu marpuah,1,Resep,5,resep ayam,4,resep ayam bakar,2,script,4,script deface,5,Sejarah,1,sejarah bali,1,Sejarah Cirebon,5,sejarah indonesia,18,Sejarah islam,1,sejarah kerajaan,5,Sejarah Kerajaan Cirebon,3,sertifikat,1,shell deface,4,SMKN 2 Kota Cirebon,1,SPACOIN,1,Spesifikasi,6,sumber,1,Surat,1,Tigereum,1,tool hacking,2,tools,1,Tugas Sekolah,62,tupar web vulnerability scanner,1,Tutorial Flash,33,Tutorial SQLI Dumper,1,update samsung,8,upgrade,12,upgrade samsung,18,USB Password Recovery Tools,1,windows 7,1,XI Perbankan 2,1,
ltr
item
Mumusweb: PERINGATAN HARI SUMPAH PEMUDA - B. Sunda
PERINGATAN HARI SUMPAH PEMUDA - B. Sunda
BIANTARA DINA ACARA MEPELING DINTEN SUMPAH NONOMAN Diantara, Bahasa Sunda, Singkat, Terbaik, Pidato PERINGATAN HARI SUMPAH PEMUDA - B. Sunda Assalamualaikum warahmtullahi wabarokatuh Para undangn anu urang hormati Padasam kasempetan anu berbahagia ayeuna leuwih tiheula marilah urang sareng memanjatkeun rasa sukur urang ka Pangeran Anu Maha Esa,luhur karuni rahmat sarta hidayahnya dugi ayeuna urang tiasa nyondong di dieu pas dina rangka ngiring acara ieu.Sarta gampil-mudahan luhur kehadiran urang ieu ngahontal ridhonya .Amiin nya rabbal aalamien. Salam sejahtera mugi-mugi angger tercurahkan ka baginda nabi Muhammad Saw. diman beliaulah anu atos menda’wahkan pituduh islam dugi jalmi terang beda anu hak sarta anu bathil , sarta mugi-mugi urang ieu tergolong umat na anu satia.
https://3.bp.blogspot.com/-6a7ulsNvU5U/WfGNw_CVNhI/AAAAAAAAAwA/xMTlxntsUx8d7HkKtTjTi3EBBjyZnLXlgCEwYBhgL/s1600/Biantara%2BBahasa%2BSunda%252C%2Bpidato.png
https://3.bp.blogspot.com/-6a7ulsNvU5U/WfGNw_CVNhI/AAAAAAAAAwA/xMTlxntsUx8d7HkKtTjTi3EBBjyZnLXlgCEwYBhgL/s72-c/Biantara%2BBahasa%2BSunda%252C%2Bpidato.png
Mumusweb
https://www.mumusweb.com/2017/10/peringatan-hari-sumpah-pemuda-b-sunda.html
https://www.mumusweb.com/
https://www.mumusweb.com/
https://www.mumusweb.com/2017/10/peringatan-hari-sumpah-pemuda-b-sunda.html
true
1037987152267084456
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy